Aftensmad,  Frokost,  Rester

Æggekagemuffins

Mangler du lidt inspiration til madpakken eller til en super nem aftensmad, så kan jeg varmt anbefale de her æggekage-muffins. Det er hurtigt at blande æggemassen sammen, der er masser af gode proteiner der mætter godt, og så er der også masser af squash og spinat i, med masser af gode vitaminer.

Du kan selv vælge om æggemassen skal bruges til en traditionel æggekage i en tærteform eller som muffins. Nedenstående opskrift giver ca. 1 stor tærte eller 12 muffins. Bagetiden i ovnen afhænger naturligvis af om du vælger at lave en tærte eller muffins.

Æggekagemuffins

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

30

minutes

Ingredienser:

  • 10 æg

  • 1 dl mælk

  • 1 håndfuld frisk spinat skåret i mindre stykker

  • 300 g. revet squash

  • 2,5 tsk salt

  • Lidt peber

  • Lidt olie til at smøre form(e)

  • Evt. bacon som pynt

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft
  • Pisk alle ingredienser godt sammen og fordel i et smurt tærtefad eller smurte muffinsforme (det skal være siliconeforme eller andre faste forme. Papirmuffinsforme duer ikke).
  • Bag i muffins i ovnen i 15 minutter og tærten i ca. 35 minutter. (ovne er forskellige, så tjek gerne undervejs)
  • Server til ristet rugbrød og evt. med lidt bacon på toppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252