Bagværk

Brombær-chokolademuffins

Jeg er virkelig gået amok i brombær de seneste uger, fordi vi var så heldige at få en masse lækre brombær. Så jeg har rigtig eksperimenteret i køkkenet og det er blevet til alt muligt lækkert.

De her lækre brombærmuffins med masser af mørk chokolade blev især lækre – og utroligt nemme at lave. De holder sig lækre svampede i flere dage pga. brombærene.

Brombær-chokolademuffins

Recipe by Line
Servings

10

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

25

minutes

Ingredienser:

  • 2 æg

  • 175 g. sukker

  • 90 g. mel

  • 1 tsk bagepulver

  • 150 g. smør

  • 100 g. mørk chokolade

  • 100 g. brombær

Sådan gør du:

  • Pisk æg og sukker til en luftig masse
  • Bland i en anden skål mel og bagepulver og bland det derefter i æggemassen.
  • Smelt smøret i en gryde. Hak chokoladen og bland halvdelen i smøret. Lad smør og chokolade afkøle et par minutter og bland det så med resten af dejen.
  • Vend til sidst den anden halvdel af chokoladen og brombærene i dejen.
  • Fordel dejen i 10 muffinsforme ca. og bag ved 190 grader varmluft i ca. 25 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252