Bagværk,  Dessert

Brombærmuffins med hvid chokolade

De her ækre, svampede og søde brombærmuffins lavede drengene og jeg den anden eftermiddag. Jeg synes det er enormt hyggeligt at have drengene med i køkkenet, især når vi skal bage. Det er forholdsvis ligetil at bede dem om at hælde diverse ingredienser i en skål og så stå og kigge på at køkkenmaskinen klarer resten og de har en seriøs fest imens. Nuvel, der er mel i hele køkkenet bagefter, men det kan jo da trods alt tørres op igen 😉

De her brombærmuffins er virkelig lækre og brombærene gør dem gode og svampede. Jeg tilføjede lidt hvid chokolade for lidt mere sødme.

Brombærerene kan jo sagtens skiftes ud med blåbær eller hindbær hvis du har sådan nogle liggende i stedet.

Brombærmuffins

Recipe by Line
Servings

14

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

15

minutes

Ingredienser:

  • 4 æg

  • 400 g. sukker

  • 200 g. smør

  • 200 g. mel

  • 2 tsk bagepulver

  • 200 g. brombær

  • 100 g. hvid chokolade

Sådan gør du:

  • Pisk æg og sukker i et par minutter. Tilføj derefter smør og pisk yderligere et par minutter.
  • Bland i en anden skål mel og bagepulver og bland det derefter i sukkerblandingen.
  • Når hele dejen er pisket godt sammen, hakkes chokoladen i grove stykker og vendes, sammen med brombærene, i resten af dejen.
  • Fordel dejen i 14 muffinsforme og bag i ca 15 minutter ved 180 grader varmluft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252