Aftensmad,  Frokost

Bulgursalat

Hvis jeg på forhånd ved den sene eftermiddag bliver lidt hektisk, prøver jeg ind i mellem at lave aftensmaden på forhånd, så den egentlig bare skal stilles frem på bordet. Herhjemme kan det betyde alverden for husfreden med to krudtugler der er trætte sidst på dagen 🙂

Bulgursalat kan varieres i det uendelige. Nogle af mine favoritter er mango og tørrede tranebær, og så er det virkelig nemt med revet squash i, fordi det blender så fint i med bulguret.

Lige i denne her udgave er der ikke så frygtelig mange grøntsager, fordi det blev lidt en “rest”-udgave med hvad der lige var tilbage i køleskabet. Det er enormt oplagt med både peberfrugt, agurk, revet gulerod eller lign.

Jeg har lavet den med kylling, men den kan ligeledes sagtens laves i en vegetar-udgave. Så ville jeg nok skrue lidt op for grøntsager og frugt.

Bulgursalat

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

15

minutes

Ingredienser:

  • 3 dl. bulgur

  • vand til kogning af bulgur

  • 1 håndfuld tørrede tranebær

  • 1 håndfuld salattern

  • 1/2 mango

  • 1 squash

  • 250 g. kylling

  • salt, peber og balsamico

Sådan gør du:

  • Kog bulguren efter posens anvisninger
  • Skær mango i små stykker og riv squashen groft.
  • Skær kylling i mundrette stykker og steg på panden. Krydr med salt og peber og lidt balsamico.
  • Når kyllingen er stegt blandes squash og bulgur sammen med kyllingen på panden i 1 minut. Rør godt sammen.
  • Put det i en skål og lad det køle lidt af inden du blandet tørrede tranebær, salattern og mango i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252