
Cremet kokos-karryret
august 20, 2019
Denne her karry-kokos ret er en af drengenes favoritter. Den er mild og cremet og så er de altså helt pjattede med ris. Den er lynhurtig og tager inden tid at lave på en hurtig hverdagsaften.
Mild karry-kokosret
Recipe by LineServings
4
servingsPrep time
10
minutesCooking time
15
minutesIngredienser:
400 g. kylling/kalkun
2 stilke forårsløg
1/2 løg
1 gul peberfrugt
2 små gulerødder
1,5 tsk karry
1 tsk salt
250 ml madlvaningsfløde
150 g. pølser
400 g. kokosmæl/1 dåse
Sådan gør du:
- Skær kylling/kalkun i mundrette stykker og steg i lidt olie.
- Snit forårsløg, løg, pølser, peberfrugt og gulerødder i små stykker og steg sammen med kylling.
- Krydr med karry og salt.
- Bland madlavningsfløde og kokosmælk i og kog op. Serveres med ris.
Recipe Card plugin by WPZOOM

Forrige
Rød kokos-karryret
Du vil muligvis også synes om

Blomkålssuppe
juni 7, 2019
Knækbrød med sesamfrø og græskarkerner
maj 29, 2019
En kommentar
Pingback: