Aftensmad

Cremet kokos-karryret

Denne her karry-kokos ret er en af drengenes favoritter. Den er mild og cremet og så er de altså helt pjattede med ris. Den er lynhurtig og tager inden tid at lave på en hurtig hverdagsaften.

Mild karry-kokosret

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

15

minutes

Ingredienser:

  • 400 g. kylling/kalkun

  • 2 stilke forårsløg

  • 1/2 løg

  • 1 gul peberfrugt

  • 2 små gulerødder

  • 1,5 tsk karry

  • 1 tsk salt

  • 250 ml madlvaningsfløde

  • 150 g. pølser

  • 400 g. kokosmæl/1 dåse

Sådan gør du:

  • Skær kylling/kalkun i mundrette stykker og steg i lidt olie.
  • Snit forårsløg, løg, pølser, peberfrugt og gulerødder i små stykker og steg sammen med kylling.
  • Krydr med karry og salt.
  • Bland madlavningsfløde og kokosmælk i og kog op. Serveres med ris.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252