Aftensmad

Flødesovs med rødløg og bønner

Denne ret er simpelthen lynhurtig at lave og derfor perfekt når det helst skal gå lidt stærkt. Skal det gå aller hurtigst kan du bare købe kyllingeinderfiletter i stedet for hele filetter, for så er de jo nærmest klar til at komme på panden med det samme.

Flødesovs med rødløg og bønner

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

15

minutes

Ingredienser:

  • 450 g. kylling (filetter eller inderfiletter)

  • Lidt olie til stegning

  • 2 rødløg

  • 300 g. friske grønne bønner (evt. bønner fra frost)

  • 250 ml. madlavningsfløde (jeg brugte 4%)

  • 1 dl. mælk

  • 1 dl. æblejuice

  • 3 tsk revet ingefær

  • saft fra 1 lime

  • salt og peber

Sådan gør du:

  • Skær kyllingen i mindre strimler/stykker. Steg det på panden i lidt olie
  • Mens kyllingen steger, skæres rødløgene i både. Når kyllingen næsten er gennemstegt, hældes rødløg, ingefær og de grønne også på panden. Svits i et par minutter inden mælk, madlavningsfløde og æblejuice tilføjes.
  • Kog op og smag til med salt, peber og lime.
  • Server til hvide ris.

2 kommentarer

    • Line

      Jeg tænker sagtens den kan fryses og genvarmes i ovnen, måske skal man dog lige være opmærksom på at bønnerne i hvert fald ikke bliver “kogt” for længe inden den fryses ned. Så bliver de nok en tand for bløde når retten genvarmes 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252