Aftensmad,  Morgenmad

Fuldkornsgrød med jordbær

Skal det være ekstra nemt (og billigt) er den her fuldkornsgrød faktisk et rigtig godt alternativ til aftensmaden. Jeg er dog gift med en vestjyde der altid har været vant til kartofler, kød og sovs, så grød (og bare i det hele taget vegetariske retter) er noget vi lige øver lidt på, men da jeg serverede den her grød med friske jordbær var han faktisk ret positiv, hvilket nok egentlig overraskede ham selv en smule 😉

Jeg valgte at lave den med soyamælk, men den kan sagtens laves med almindeligt mælk.

Fuldkornsgrød med jordbær

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep timeminutes
Cooking time

40

minutes

Ingredienser:

  • 1/2 dl knækkede hvedekerner

  • 1/2 dl grødris

  • 2 dl havregryn

  • 1 liter letmælk eller soyamælk

  • salt

  • vaniljesukker

  • vand

Sådan gør du:

  • Kog de knækkede hvedekerner op og lad dem koge et par minutter.
  • Hæld vandet fra og bland mælk, hvedekerner og grødris sammen. Kog blanding op og lad den småsimre i 20 minutter. Sørg for at røre rundt jævnligt.
  • Tilføj havregryn og lag grøden koge yderligere 5 minutter. Tilføj lidt vand hvis den bliver for tyk.
  • Smag til med salt.
  • Pynt med friske jordbær.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252