Aftensmad

Fyldt kylling og blomkålsmos

Som jeg har nævnt før er jeg rigtig glad for pesto, så jeg gør hvad jeg kan for at snige det ind i alle mulige forskellige retter.

Her forleden havde jeg både en rest pesto og en rest revet cheddar liggende, så jeg tænkte det skulle prøves som fyld i et par kyllingefiletter. Det fungerede seriøst godt.

Bunden er en mos af kartofler og blomkål. Jeg puttede en ekstra skefuld pesto på mosen inden jeg lagde kyllingefiletten på. Det gav lige lidt ekstra.

Fyldt kylling på blomkålsmos

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

25

minutes

Ingredienser:

  • 4 kyllingefiletter a. ca. 100 g.

  • 150 g. pesto

  • 75 g. revet cheddarost

  • Lidt olie til stegning

  • 600 g. blomkål

  • 600 g. skrællede kartofler

  • Vand til kogning

  • 1 dl madlavningsfløde

  • 2 fed hvidløg

  • Salt og peber

  • Evt. lidt syltede rødløg til toppen

Sådan gør du:

  • Skær kartofler og blomkål i små tern/buketter og sæt dem til at koge.
  • Mens det koger, gøres kyllingen klar.
  • Skær kyllingen 3/4 over (så der bliver en bund og en top)
  • Brug halvdelen af pestoen og fordel det i de 4 kyllingefiletter og fordel derefter cheddarosten ovenpå.
  • Steg et par minutter på hver side ved høj varme og skru derefter ned på middel varme til de er gennemstegte.
  • Når Kartofler og blomkål er kogt møre, hældes vandet fra. Pisk dem til en mos. Brug en hvidløgspresser til at tilføje hvidløg. Put madlavningsfløde i og pisk lidt videre. Smag til med salt og peber.
  • Anret på en tallerken med lidt mos først, en skefuld pesto og til sidst den fyldte kyllingefilet.
  • Pynt med lidt syltede rødløg på toppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252