Aftensmad

Indisk sauce – god til ris og kylling

Vores drenge er rigtig glade for ris, så det er rart at kunne variere lidt i tilbehøret/saucerne til risen.

Jeg er rigtig glad for det indiske køkken og for de lækre indiske krydderier. Denne sauce har masser af disse smage. Den kan varmt anbefales.

Indisk sauce

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep timeminutes
Cooking time

15

minutes

Ingredienser:

  • 1 spsk smør

  • 1 spsk mel

  • 400 ml kokosmælk

  • 35 g. tomatpure

  • 2 spsk mangochutney

  • 1 spsk sukker

  • salt og peber

  • 2 tsk garam masala

  • 2 tsk spidskommen

  • 1 tsk gurkemeje

Sådan gør du:

  • Smelt smøret i en gryde og tilføj derefter mel. Pisk rundt til det samler sig.
  • Tilføj garam masala, spidskommen og gurkemeje og svits det af i et par minutter.
  • Hæld de resterende ingredienser i og varm godt op.
  • Server til fx ris og paneret kylling eller karbonader

Notes

  • Svits evt nogle små kyllingestykker af sammen med krydderierne og server i saucen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252