
Indisk sauce – god til ris og kylling
maj 8, 2020


Vores drenge er rigtig glade for ris, så det er rart at kunne variere lidt i tilbehøret/saucerne til risen.
Jeg er rigtig glad for det indiske køkken og for de lækre indiske krydderier. Denne sauce har masser af disse smage. Den kan varmt anbefales.
Indisk sauce
Recipe by LineServings
4
servingsPrep timeminutes
Cooking time
15
minutesIngredienser:
1 spsk smør
1 spsk mel
400 ml kokosmælk
35 g. tomatpure
2 spsk mangochutney
1 spsk sukker
salt og peber
2 tsk garam masala
2 tsk spidskommen
1 tsk gurkemeje
Sådan gør du:
- Smelt smøret i en gryde og tilføj derefter mel. Pisk rundt til det samler sig.
- Tilføj garam masala, spidskommen og gurkemeje og svits det af i et par minutter.
- Hæld de resterende ingredienser i og varm godt op.
- Server til fx ris og paneret kylling eller karbonader
Notes
- Svits evt nogle små kyllingestykker af sammen med krydderierne og server i saucen.
Recipe Card plugin by WPZOOM
Du vil muligvis også synes om

Squashmuffins
august 20, 2019
Rød kokos-karryret
august 20, 2019