Aftensmad,  suppe

Karry-tomatsuppe

Dette er endnu en skøn suppe – dog lidt mere frisk end nogle af de andre lidt tungere supper. Suppen har en dejlig sødme fra ferskner og en dejlig syrlighed fra de hakkede tomater. Rigtig lækker på en varm vinteraften.

Herhjemme er den et hit med lidt kogt pasta i.

Min dreng Johannes elsker at hjælpe til i køkkenet og det er helt perfekt at have ham med når vi får suppe. Han er nemlig rigtig god til at stå og røre i gryden. Husk dog altid at stå ved siden af så du sikrer dig at han ikke brænder sig på hverken gryde, suppe eller kogeplader.

Karry-tomatsuppe

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

25

minutes

Ingredienser:

  • 1-2 løg

  • 4 fede hvidløg

  • 1 spsk smør

  • 3 tsk karry

  • 2 dåser hakkede tomater

  • 4 dl vand

  • 1 dl ferskensaft

  • 200 g. fersnker i små tern

  • 2 dl fløde

Sådan gør du:

  • Skær løg og hvidløg i stykker og steg det i smøret sammen med karry.
  • Hæld hakkede tomater, vand og ferskensaft i gryden og kog suppen op.
  • Blend suppen og tilføj fløden og ferskentern.
  • Lad suppen koge et par minutter og smag så til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252