
Kartoffelfad
maj 11, 2020


Er du glad for kartoffel, men mangler lidt variation så kan dette kartoffelfad varmt anbefales. Det er nemt og passer sig selv i ovnen. Rigtig god til en god steg med lidt lækker sauce til.
Kartoffelfad
Recipe by LineCourse: Cuisine: Difficulty:Servings
4
servingsPrep time
10
minutesCooking time
1
hour15
minutesIngredienser:
1 kg kartofler
olie
smeltet smør
salt og peber
100 g. frisk mozarella eller revet cheddar
Sådan gør du:
- Skær kartoflerne i tynde skiver og fordel på højkant rundt i et smurt ildfast fad.
- Pensl med olie og smeltet smør. Drys med salt og peber.
- Sæt i en forvarmet ovn på 200 grader (alm. ovn)
- De skal have 60-75 minutter alt afhængig af tykkelsen på kartoffelskiverne. Pensl med smeltet smør flere gange undervejs.
- De sidste 10-15 minutter skal der fordeles frisk mozarella eller revet cheddar ud over kartoflerne.
- Server til en god steg med lækker sauce.
Recipe Card plugin by WPZOOM

Forrige
Koldskålskage med rabarbergele

Nyere
kartoffelsalat
Du vil muligvis også synes om

Cremet spaghetti med laks
juli 11, 2019
One pot pasta med squash og spidskål
september 9, 2019