Aftensmad,  salat

kartoffelsalat

Hvis ellers vejret var med os, så er vi jo i fuld gang med grillsæsonen. Min mand snakker hvert år om ikke vi snart skal have fat på en gasgrill. Det bliver dog aldrig rigtig til noget, for der er nu altså bare en helt særlig hygge omkring duften af kul og grillen der bliver klar mens børnene leger i haven – synes vi i hvert fald.

Vi griller jævnligt når ellers vejret er til det, så det er ganske rart at have lidt forskelligt tilbehør at vælge i mellem. Denne kartoffelsalat er vi ret glade for.

Kartoffelsalat

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

15

minutes

Ingredienser:

  • 500 g. nye kartofler eller aspargeskartofler

  • 4 asparges

  • 2 dl ærter

  • 2 stilke forårsløg

  • 1 lille håndfuld Purløg

  • 1/4 dl Olie

  • 1 tsk salt og 1 tsk peber

  • 1 tsk sennep

Sådan gør du:

  • Kog kartoflerne (evt. dagen før) og lad dem køle helt af)
  • Snit forårsløg, asparges og purløg og bland med de kolde kartofler.
  • Bland olie, sennep, salt og peber og vend rundt i kartoffelsalaten.
  • Server til lækkert grillet kød eller en god frankfurter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252