Aftensmad,  Frokost

Kold spaghettisalat med avocado

Jeg havde lige en rest spaghetti liggende i køleskabet der skulle bruges. Med en avocado, lidt edemamebønner, lidt revet squash, et par brombær (der lige så godt kunne være fundet i haven) og et par frikadeller fra fryseren, blev spaghettiresten lige tryllet om til et ret lækkert måltid.

Kold spaghettisalat med avocado

Recipe by Line
Servings

2

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

10

minutes

Ingredienser:

  • 175 g. spaghetti

  • 1/2 squash

  • 1 dl edemamebønner

  • 1 avocado

  • 1 tsk citronsaft

  • salt og peber

  • Brombær

  • KYLLINGEFRIKADELLER

  • 450 g. hakket kyllingefars

  • salt og peber

  • 150 g. hakket eller revet grønt som spidskål, spinat, gulerod, squash, forårsløg eller lign.

  • 1 æg

  • 1/2 dl mælk

  • 1/2 havregryn

Sådan gør du:

  • Rør farsen, salt og peber godt sammen.
  • Bland de hakkede/revede grøntsager, æg, mælk og havregryn med farsen. Rør godt rundt. Lad den evt. hvile lidt.
  • Steg frikadellerne ved middel varme.
  • Kog spaghettien efter posens anvisninger (eller brug en rest fra køleskabet)
  • Mos avocado og smag til med citronsaft og salt og peber
  • Riv squash på et rivejern og bland med edemamebønner, spaghetti og avocadomosen.
  • Pynt med Brømbær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252