Aftensmad

Krydderfrikadeller med sød flødesovs // svenske kødboller i en ny variant

Den her ret et egentlig lavet med udgangspunkt i svenske kødboller, men er varieret så tilpas meget at jeg ikke helt ved om jeg kan kalde dem svenske kødboller længere.. Så nu er det krydderfrikadeller i en sød flødesovs.

Jeg plejer at servere det med en god kartoffel-grøntsagsmos og en lækker salat til.

Krydderfrikadeller med sød flødesovs // svenske kødboller i en ny variant

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

15

minutes

Ingredienser:

  • 450 g. hakket kylling

  • 3 spsk rasp

  • 1 brev fajita krydderiblanding (fx. tex mex eller santa maria)

  • 1 æg

  • 250 ml madlavningsfløde (jeg brugte 4 %)

  • 250 ml mælk

  • madkulør

  • 2 spsk ribsgele

  • marizena

  • salt og peber

Sådan gør du:

  • Bland hakket kylling, rasp, æg og fajita krydderiblanding godt sammen.
  • Form som små boller/frikadeller og steg på panden. Vend dem ofte. Steg dem færdig i ovnen (ca. 10-15 minutter ved 175 grader varmluft).
  • Imens hældes fløde og mælk på panden og varmes op. Put kulør og ribsgele i. Smag til med salt og peber og jævn evt. med lidt marizena.
  • Server kødbollerne/frikadellerne i sovsen til en god kartoffelmos.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252