Aftensmad

Kylling i nachospanering

Nachoskylling er en virkelig børnehitter herhjemme. Og så er det nemt. Virkelig.

Vi spiser det enten i burger eller til kartoffelfritter.

Kylling i nachospanering

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

10

minutes

Ingredienser:

  • 600 g. kylling

  • 200 g. tortillachips/majschips

  • 2 æg

  • Olie til stegning

  • Evt. et drys salt

Sådan gør du:

  • Pisk de to æg sammen i en dyb tallerken.
  • Knus tortillachipsene og put dem i en anden dyb tallerken.
  • Skær kyllingen i små mundrette stykker og vend dem først i æg og derefter i tortillachipsene og steg dem ved middelhøj varme på en pande.
  • Kan evt. drysses med lidt salt til sidst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252