Aftensmad,  salat

Lækker “gæstesalat”

I hverdagens trummerum er det sjældent jeg får lavet en masse spændende salater. Det bliver oftest nogle agurke- og gulerodsstave og måske lidt cherrytomater til maden. Når vi ind i mellem har gæster eller ses med venner, synes jeg til gengæld det er lidt sjovt at gøre lidt ekstra ud af salaten. Her er et forslag til en både fin og smagfuld salatanretning.

Lækker “Gæstesalat”

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep time

15

minutes
Cooking timeminutes

Ingredienser:

  • Ruccola/blandet salat

  • 1/2 mango

  • 1 håndfuld tørrede abrikoser

  • 3 stilke forårsløg

  • 1 håndfuld soyamandler

  • evt en smule olie

Sådan gør du:

  • Skyl ruccolaen og læg det nederst i et salatfad
  • Skær forårsløg i små ringe og bland det sammen med ruccola.
  • Skær mango og tørrede abrikoster i stykker og put lidt tilfældigt ovenpå ruccolaen.
  • Hak soyamandler og drys hen over salaten.
  • Der kan evt. dryppes en smule olivenolie hen over salaten til sidst.

Notes

  • I stedet for ruccola kan du sagtens bruge spinat, eller en blandet salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252