Aftensmad,  Frokost

Lækker spaghettiret med champignon

Den her pastaret er virkelig virkelig nem og så synes jeg virkelig den er så fin og enkel og er en oplagt mulighed som “gæstemad”.

Min mand er fra Vestjylland, og er vokset op med kød, sovs og kartofler, så han er altså ikke helt pjattet med kødfrie retter, så det øver vi lidt på. Jeg har tilføjet lidt kylling til denne ret, men det kan sagtens spises uden kød.

Man kan selv vælge hvilken slags fløde man vil bruge. Jo højere fedtprocent jo mere cremethed. Jeg plejer dog at bruge madlavningsfløde 4 % som er rigeligt til at give masser af cremethed til retten.

Lækker pastaret med champignon

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

25

minutes

Ingredienser:

  • 350 g. kylling (kan undlades)

  • 300 g. spaghetti

  • 200 g. champingon

  • 250 ml madlavningsfløde 4 %

  • 1 tsk citronsaft

  • salt og peber

Sådan gør du:

  • Sæt spaghettien til at koge. Kog den efter anvisningen på posen.
  • Skær imellemtiden kyllingen i mundrette stykker og steg dem på panden. Tag dem af når de er gennemstegte.
  • Skær champingon i små stykker og steg på den samme pande som kyllingen.
  • Tag champigon af panden og hæl madlavningsfløden i. Kog det op og smag til med citronsaft, salt og peber.
  • Bland kylling, champignon og spaghettien med madlavningsfløden og server evt. med lidt pynt på toppen.

Notes

  • Hvis retten laves uden kylling, kan der med fordel tilføjes lidt flere champignon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252