Aftensmad,  Rester

Nem pasta-reste-ret

Jeg har alt for ofte en halv pakke Buko pikant/grøn friskost stående i køleskabet, fordi jeg af en eller anden grund alt for ofte får åbnet en, uden at få spist hele pakken. Derfor er jeg begyndt at bruge mine rester i pastaretter i stedet for madlavningsfløde. Det er faktisk ret genialt, fordi det giver både smag og cremethed – endnu mere perfekt er det jo hvis du har lækre grøntsagsrester i køleskabet eller fryseren. Tilmed tager det faktisk kun ca. 15 minutter at kreere denne ret. Det er ren win-win. Jeg plejer enten at stege et stykke kyllingefilet eller en torskefilet og servere til.

Pasta-reste-ret

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep time

2

minutes
Cooking time

12

minutes

Ingredienser:

  • 1/2 dl mælk

  • 150 g. buko friskost (grøn)

  • 200 g. revet squash

  • 1 dl edemamebønner

  • salt og peber

  • 350 g. spaghetti

  • Kylling, torsk eller lign til at servere til (kan sagtens undlades)

  • Evt. lidt revet parmasan til toppen.

Sådan gør du:

  • Kog spaghettien efter posens anvisninger.
  • Imens puttes mælk, friskost, revet squash og edemamebønner i en gryde og varmes op. Sørg for at røre rundt jævnligt så det ikke brænder på. Når det lige når op og koge, skrues der ned og holdes varm til spaghettien er kogt al dente.
  • Smag til med salt og peber
  • Hæld vand fra spaghetti og bland det med friskost-blandingen.
  • Kan serveres med et stykke kyllinge- eller torskefilet på toppen men det kan sagtens udelades.
  • Riv evt. lidt parmasan og drys på toppen af retten,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252