Vi spiser en del pastaretter herhjemme. Mest fordi det er nemt og fordi saucen er nem at lave både med madlavningsfløde, bukofriskost og creme fraiche. Vi har næsten altid en af delene stående i køleskabet, hvis det en dag lige skal gå hurtigt.
Denne her udgave er lavet på creme fraiche og pesto. Den fyldte kylling er til gengæld fyld med grøn buko friskost. Det var en hitter.
Skær kyllingefiletterne over på midten (vandret) og put 1 spsk friskost i hver. Rul bacon rundt om. Steg på panden ved middelhøj varme til de er gennemstegt.
Kog imellemtiden spaghettien som pakken anviser.
Skær forårsløg i små skiver. Hæld vand fra spaghettien (gem 1/2 dl) og lad spaghettien ligge i en si og dryppe af. Bland forårsløg sammen med spaghettien mens den drypper af.
Varm creme fraiche og pesto og bland til sidst spaghetti og forårsløg heri. Smag til med salt og peber og server med den fyldte kylling.
Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252