Om MadmedLine

Først og fremmest vil jeg gerne sige at jeg synes det er helt vildt fedt at du er havnet her på min madblog. Jeg elsker når nye kommer til.

MadmedLine indeholder masser af nemme og lige-til-at-gå-til-opskrifter som sjældent kræver alle mulige specielle og alt for fancy ingredienser som man alligevel aldrig får brugt resten af, eller overhovedet har stående i skabet. Til gengæld er det vigtigt for mig at retterne er nemme at lave og ikke tager alt for lang tid, for selvom jeg elsker at stå i mit køkken og lave mad, så elsker jeg i virkeligheden allermest at bruge tid sammen med mine børn – og det er nok i virkeligheden det MadmedLine handler om. At kunne inspirere til nemt og sundt hverdagsmad, som langt hen af vejen indeholder godt med grønt, så du ikke skal stå og have dårlig samvittighed over at du ikke lige altid får lavet den allermest fikse salatanretning en helt almindelig travl tirsdag. Jeg elsker salat og synes virkelig man kan afprøve alverdens lækre ingredienser i smukke salater, men det er simpelthen bare ikke lige hver dag jeg får prioriteret det. Præcis derfor er jeg glad for retter, hvor jeg kan “gemme” alt muligt frugt og grønt, så jeg er sikker på hele familien også får lidt grønt at spise i ny og næ 🙂

Derudover er jeg til tider lidt en distræt type, som får købt for meget ind, eller glemmer jeg har et eller andet liggende bagerst i køleskabet, og da jeg altså er ked af at smide mad ud, er jeg stor fan af retter man kan putte alle mulige rester i, som kun gør retten bedre. Det er selvfølgeligt sært heldigt, hvis mine rester passer helt præcis med dine rester, så jeg laver opskrifter her til bloggen, som giver mening lave helt som de er, men som også sagtens kan variere, hvis du skulle have en rest af et aller andet liggende i køleskabet.

Jeg håber du finder lidt inspiration du kan bruge til noget. Hvis du får prøvet nogle af opskrifterne af, vil jeg blive vildt glad, hvis du vil skrive en kommentar under opskriften om hvordan det er gået.

Mange hilsner fra Line


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252