Om mig

Jeg hedder Line, er gift med Poul Martin. Sammen har vi to drenge på hhv. 3 og snart 2 år.

Vi prøver så vidt muligt at prioritere en hverdag med tid til familien. Det betyder at jeg ofte har drengene med i køkkenet. Det kan ærlig talt godt være lidt af et kaos, men de elsker at være med og få lov til at hjælpe til. Så lader vi bare rodet stå til de er puttet og jeg kan få ryddet op. For det er en ting man lige skal indstille sig på, hvis man gerne vil have børn med i køkkenet – det roder! Helt vildt, men det er til gengæld vildt hyggeligt og sjovt. Det kan være en god ide at overveje på forhånd hvad de kan hjælpe med.

Når der står pizza på menuen, hjælper min søn Johannes altid med at putte fyld på pizzaen. Ind i mellem får han også sin helt egen pizza han selv sørger for at putte fyld på.

Sommeren 2018 fik jeg en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Min viden derfra bruger jeg til hverdag i et køkken, hvor jeg laver formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad til 24 vuggestuebørn.

Det bedste ved MadmedLine (for mit eget vedkommende i hvert fald) er at jeg kan kombinere 2 ting, jeg virkelig brænder for. Mad og fotografering. Indtil nu har jeg primært fotograferet bryllup og familieportrætter, men jeg øver mig i at blive bedre til madfotografering. Hvis du har lyst til at se nogle af mine billeder er du velkommen til at besøge Thorø Fotos hjemmeside her: Eller facebookside her:


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252