Aftensmad,  Frokost

Spaghetti med spidskål og kylling

På en halv-lun forårs- eller sommeraften er denne her lækre og cremede spaghettiret altså virkelig lækker – og så tager den i øvrigt nærmest ingen tid at lave og kræver ikke ret mange forskellige ingredienser.

Du kan sagtens have børn med i køkkenet til at hjælpe dig med retten. Min ældste på 3 år, hjalp mig med at putte spidskålen i en skål, efter jeg havde skåret det, og hjalp også lidt med at røre i fløden. Her er det selvfølgelig vigtigt at være opmærksom så de små ikke brænder sig.

Man kan som sådan selv vælge hvilken form for fløde der skal bruges. Jo flere procenter, jo federe og cremet bliver retten. Det er lidt en smagssag og kan jo varieres alt efter hvad man har i køleskabet. For det meste plejer jeg dog at bruge madlavningsfløde med 4 procent, men af alt fordi man jo så lige kan tillade sig at spise en lidt større portion 😉

Spaghetti med spidskål og kylling

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

15

minutes

Ingredienser:

  • 300 g. spaghetti

  • 350 g. kylling

  • 150-200 g. fintsnittet spidskål

  • 2-3 stilke forårsløg

  • 250 ml madlavningsfløde

  • saft fra 1/2 lime

  • 2 spsk soya

  • salt og peber

Sådan gør du:

  • Kog spaghettien efter posens anvisning.
  • Skær kyllingen i mellemstore stykker og steg dem på panden. Tag dem af når de er gennemstegte.
  • Snit spidskål og forårsløg og steg det på panden i 2 minutter
  • Tag spidskål og forårsløg af panden.
  • Hæld madlavningsfløden i panden og kog den op.
    Tilføj limesaft, soya og smag til med salt og peber.
  • Bland kylling, spidskål, spaghetti og forårsløg i flødesaucen og server.

Notes

  • Du kan selv vælge hvilken slags (madlavnings)fløde du vil bruge til retten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252