Aftensmad,  Frokost,  snack//dip

Persillepesto

Pestoverdenen er jo uendelig. Hver især kan de lidt forskelligt. Jeg har altid synes at der var enormt meget smag i persillepesto – jeg synes derfor det passer enormt godt ind i sandwich, burger o.lign.

Persillepesto

Recipe by Line
Prep time

10

minutes
Cooking timeminutes

Ingredienser:

  • 100 g. persille

  • 100 g. olie

  • 75 g. grana padono

  • 5 g. salt/1 tsk

  • 20 g. pinjekerner

Sådan gør du:

  • Blend alle ingredienserne sammen og Voila – en rigtig lækker pesto.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252