Aftensmad,  Bagværk,  Frokost

Pizza med pesto og serranoskinke

Hvis jeg ind i mellem har god tid, kan jeg godt lide at lave en ordentlig portion pizza og putte det i fryseren så der er til madpakken og dage, hvor det skal gå hurtigt.

En af mine favoritter er denne pestopizza med serranoskinke. Der kan også sagtens bruges parmaskinke, men jeg foretrækker serrano.

Når den bages i ovnen så sørg for at placere den nederst så den får en god crispy skorpe 😉

Pestopizza

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep time

1

hour 

30

minutes
Cooking time

10

minutes

Ingredienser:

  • 2 dl lunken vand

  • 20 g. gær

  • 400 g. mel (måske lidt ekstra til at rulle bundene ud)

  • 1 tsk salt

  • 3 spsk olie

  • 200 g. pesto

  • 150 g. serranoskinke

  • 2×125 g. frisk mozzarella

Sådan gør du:

  • Rør gæren udi vandet.
  • Bland mel i og ælt godt.
  • Put olie og salt i og ælt.
  • Lad dejen hæve i 60 minutter.
  • Tænd ovnen på 240 grader varmluft.
  • Del dejen i to og rul den tyndt ud.
  • Smør pesto på og fordel serranoskinken og den friske mozzarella
  • Bag nederst i ovnen i ca. 10 min. Sørg for at ovnen er helt varm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252