Aftensmad,  salat

Rødkålssalat med persille

De bedste (og sjoveste) salater kommer altså nogen gange ud af ingenting eller ud af de rester der nu bare lige er i køleskabet – i hvert fald herhjemme. Når jeg står henne i supermarkedet køber jeg tit de samme grøntsager igen og igen, fordi jeg på stående fod aldrig helt ved hvad jeg lige skal bruge en fennikel eller blegselleri til (det ved jeg stadig ikke helt, så det må komme an på en prøve til næste gang). Men ja, ind i mellem køber jeg så bare nogle af de der lidt anderledes grøntsager som jeg ikke er så vant til at købe, for det er som om det er nemmere for mig at bruge når først de ligger i køleskabet. Så finder jeg altid på at rive det i en lasagne eller bruge det i en salat. Og det var lige præcis det der skete den anden aften.

Jeg havde simpelthen lyst til noget salat til aftensmaden så det ikke blev alt for tungt, men det eneste vi havde var et granatæble og rødkål. Det viser sig så at man faktisk kan få en virkelig lækker salat ud af det. Jeg lavede bare en marinade af hvad der lige var i skufferne og dryssede lidt hakket persille (som jeg ofte har liggende i fryseren alligevel) over.

Voila! – en (overraskende) lækker salat med virkelig få ingredienser 🙂

Rød spidskålssalat

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep time

15

minutes
Cooking timeminutes

Ingredienser:

 • 1/2 rødkål

 • Kerner fra 1 granatæble

 • 1 spsk sirup

 • 1 spsk limesaft

 • 1 spsk olie

 • Et drys salt og peber

 • 1 spsk fint hakket persille

 • 1 håndfuld tørrede tranebær

Sådan gør du:

 • Snit rødkål og bland med granatæblekerner
 • Bland olie, sirup, limesaft samt salt og peber og bland det i salaten.
 • Drys/bland finthakket persille og 1 håndfuld tørrede tranebær i til sidst

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252