Aftensmad,  Frokost

Soyanudler med kylling og grøntsager

I Januar var min familie og jeg i Kenya. Der var kæmpe stor buffet hver aften med diverse temaer. En af aftenener var der asiatisk tema, hvor jeg prøvede en ret lækker nuddelret med grøntsager. Det var seriøst lækkert. SÅ lækkert at jeg var nødt til at prøve og genskabe retten da vi kom hjem. Det lykkedes ikke at skabe en helt identisk ret, men denne her kom ret tæt på.

Den er hurtig og lækker, og er især lækker med lidt knasende cashewnødder på toppen.

Soyanudler med kylling og grøntsager

Recipe by Line
Servings

2

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

15

minutes

Ingredienser:

  • 175 g. spidskål

  • 2 rødløg

  • 1 grøn peberfrugt

  • 250 g. kylling

  • 3 spsk soya

  • 1 spsk honning

  • 2 fed hvidløg

  • 1 spsk olie

  • 60 g. nudler

Sådan gør du:

  • Skær kyllingen i passende stykker.
  • Bland soya, honning, olie og hvidløg (brug en hvidløgspresser) til en marinade og bland det med kyllingestykkerne. Lad det står mens du skærer grøntsagerne.
  • Snit spidskål i fine strimler, skær peberfrugt i strimler og rødløg i små “både”.
  • Tænd en wok/pande på middel varme. Bliver varmen for høj brænder marinaden let på pga. honningen.
  • Steg kyllingen og marinaden på panden. Når kyllingen næsten er gennemstegt, steges grøntsagerne sammen med.
  • Kog nudlerne efter posens anvisninger. Når nudlerne er færdigkogt, sies vandet fra og nudlerne hældes i kylling-grøntsagsblandingen. Steg et par minutter så soyamarinaden får mulighed for at fordele sig godt i hele retten.
  • Server med lidt cashewnødder på toppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252