Når det skal være lækkert men hurtigt, kan denne ret varmt anbefales. Paprikasaucen er egentligt den samme som jeg serverer til fx kartofler, men den egner sig også uhyre godt til en god omgang spaghetti. Her serveret med kylling også.
Sæt vand til spaghettien til at koge og kog spaghettien efter posens anvisninger
Svits løg og derefter kyllingefilet på panden. Når kyllingen er gennemstegt, læg det til side og hæld madlavningsfløde i panden. Panden må ikke være for varm hverken til kyllingen eller fløden.
Tilføj først æblecidereddike og sukker og rør godt rundt, Put derefter paprika i saucen og smag til med salt og peber.
Bland spaghettien med saucen og anret kylling og løg oven på. Pynt evt. med lidt grønt.
Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252