Aftensmad

Spinatpandekager

Pandekager er noget af det aller bedste jeg ved. Det gælder både tynde pandekager og tykke luftige. Det bedste ved pandekager er at de kan varieres i det uendelige. Disse lækre spinatpandekager er perfekte til aftensmåltidet eller til at pakke med i madpakken. Du kan fylde dem med lige det du synes. Jeg plejer tit at svitse lidt okse- eller kyllingefars, krydre med sådan en hel standard tacokrydderblanding, og så give lidt gulerødder, squash, fennikel, spidskål eller lign. og svitse sammen med kødet.

Er du mere til en snackpandekager der er lækker og luftig kan du prøve denne opskrift på amerikanske pandekager:

Spinatpandekager

Recipe by Line
Prep time

10

minutes
Cooking time

15

minutes

Ingredienser:

  • 1 håndfuld spinat

  • 3 æg

  • 4 dl mælk

  • 2 dl hvedemel

  • 2 dl rugmel

  • 1 tsk salt

Sådan gør du:

  • Blend alle ingredienserne sammen og steg på panden i et par minutter på hver side.

Notes

  • Hvis du vil bruge frossen spinat kan du sagtens gøre det. Bare tag det op fra fryseren nogle timer før og blend det sammen med de resterende ingredienser.

Spinatpandekager

1 håndfuld spinat

3 æg

4 dl mælk

2 dl. hvedemel

1 dl. rugmel,hvedeklid eller anden form for grovmel

1 tsk. salt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252