Aftensmad,  Frokost,  Rester

Spinatvafler

Det meste af eftermiddagen herhjemme er gået med at lave og spise spinatvafler. Mine drenge er altså ikke de største fans af grøntsager, så jeg gør hvad jeg kan for at “snige” dem ind (grøntsagerne altså) i forskellige retter som jeg ved de er glade for. Spinatvaflerne var et hit. Og så er det perfekt “restemad”. Fyldet kan jo varieres med lige præcis det der er i kølekskabet.

David havde svært ved at holde sig fra vaflerne da der skulle fotograferes 😉

Spinatvafler

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

20

minutes

Ingredienser:

  • 1 dl vand

  • 2 håndfulde spinat

  • 3 dl mælk

  • 3 æg

  • 3,5 dl mel

  • 1 dl fuldkornshvedemel/rugmel

  • 3 spsk sukker

  • 1 tsk salt

  • Lidt smør til stegning

Sådan gør du:

  • Blend spinat og vand i en blender eller minihakker og bland med de resterende ingredienser.
  • Steg vaflerne i et vaffeljern i en smule smør. Der bliver ca. 10 vafler ud af denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252