Aftensmad,  Frokost

Squashfrikadeller

Herhjemme øver vi os stadig lidt i kødfrieretter. Egentlig har vi ikke som sådan noget behov for at der er kød til måltiderne hver gang, men jeg skal gerne være ærlig og sige at det mest handler om vane. Der har bare altid været kød på bordet, så det handler ind i mellem lige om at tænke lidt kreativt, når det skal findes på kødfrie retter.

De her squashdeller er en af favoritterne. Der er masser af smag og kødet mangler derfor overhovedet ikke. Slet ikke hvis du lige laver en lækker omgang pestospaghetti til.

Squashfrikadeller

Recipe by Line
Servings

6

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

15

minutes

Ingredienser:

  • 2 squash (ca 700 g)

  • 2 æg

  • 1 løg

  • 1 dl rasp

  • 1 dl havregryn

  • 1 tsk salt

  • 2 spsk revet parmasan

  • Evt. en sjat mælk hvis det er for tørt.

  • Olie til stegning

Sådan gør du:

  • Riv squash og pres al væden ud. Skær løget fint. Bland så alle ingredienserne godt sammen.
  • Form som frikadeller og steg på panden i lidt olie.
  • Server med kogt spaghetti blandet med pesto.

Notes

  • Squashfrikadellerne er også rigtig lækre hvis du blandet lidt revet cheddar i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252