Bagværk

Squashmuffins

De har squashmuffins er seriøst lækre og svampede. David fik sig også lige en smagsprøve, da jeg prøvede at fotografere resultatet 😉

Jeg har for første gang squash i haven og de pipler frem – helt perfekt. Drengene plejer gerne at ville hjælpe med at rive squash, og så er det altså som om at det er lidt mere okay at spise en ekstra kage når der er grøntsager i.

Squashmuffins

Recipe by Line
Servings

10

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

35

minutes

Ingredienser:

  • 100 g. hakkede valnødder

  • 3 spsk sirup

  • 2 spsk sukker

  • 2 æg

  • 150 g. brun farin

  • 100 g. smør

  • 100 g. mel

  • 1 tsk bagepulver

  • 1 tsk vaniljesukker

  • 1 tsk kardemomme

  • 200 g. revet squash

  • TOPPING:

  • 100 g. flødeost

  • 3 spsk flormelis

  • 2 tsk revet citronskal

Sådan gør du:

  • Smelt 3 spsk sirup og 2 spsk sukker på panden ved middel varme og hæld valdnødder i mens der røres rundt. Lad det stå og “simre” ved lav varme i et par minutter og hæld så valnødderne ud på et stykke bagepapir. Lad dem stå mens dejen laves.
  • Pisk æg, farin og smør.
  • Bland i en ny skål, mel, bagepulver, vaniljesukker og kardemomme.
  • Bland herefter de tørre ingredienser i sukker-æggemassen.
  • Riv squash groft og bland det i dejen.
  • Hak valnødderne og bland halvdelen i dejen. Gem resten til pynt.
  • Fordel i 10 muffinsforme og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter.
  • Topping: Bland flødeost, flormelis og revet citron og smør lidt ud på hver muffin. Sørg for de er afkølede inden toppingen puttes på så den ikke smelter. Pynt med valdnødder.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252