De har squashmuffins er seriøst lækre og svampede. David fik sig også lige en smagsprøve, da jeg prøvede at fotografere resultatet 😉
Jeg har for første gang squash i haven og de pipler frem – helt perfekt. Drengene plejer gerne at ville hjælpe med at rive squash, og så er det altså som om at det er lidt mere okay at spise en ekstra kage når der er grøntsager i.
Smelt 3 spsk sirup og 2 spsk sukker på panden ved middel varme og hæld valdnødder i mens der røres rundt. Lad det stå og “simre” ved lav varme i et par minutter og hæld så valnødderne ud på et stykke bagepapir. Lad dem stå mens dejen laves.
Pisk æg, farin og smør.
Bland i en ny skål, mel, bagepulver, vaniljesukker og kardemomme.
Bland herefter de tørre ingredienser i sukker-æggemassen.
Riv squash groft og bland det i dejen.
Hak valnødderne og bland halvdelen i dejen. Gem resten til pynt.
Fordel i 10 muffinsforme og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter.
Topping: Bland flødeost, flormelis og revet citron og smør lidt ud på hver muffin. Sørg for de er afkølede inden toppingen puttes på så den ikke smelter. Pynt med valdnødder.
Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252
En kommentar
Pingback: