Aftensmad,  Rester

Stegte ris med sød soyakylling

Jeg synes aldrig jeg rammer særligt præcis med ris-mængder når det står på menuen herhjemme. Jeg laver enten for lidt eller alt for meget. Nu har jeg de efterhånden fået lavet lidt for meget for mange gange, så nu har jeg fundet en rigtig god ret at bruge de overskydende ris til. Den her risret er rigtig lækker og er helt perfekt som tøm-køleskabet-mad. Jeg har brugt snackpeber, ærter og forårsløg, men i virkeligheden kan du jo bruge næsten hvad som helst.

Stegte ris med sød soyakylling

Recipe by Line
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

15

minutes

Ingredienser:

  • 350 g. kylling

  • 1 spsk olie til stegning

  • 2 spsk soya

  • 2 spsk brun farin

  • 350 g. kogte ris

  • 2 stilke forårsløg

  • 1 snackpeber

  • 1 tsk karry

  • 1 spsk soya

  • 2 æg

  • 1 dl ærter

Sådan gør du:

  • Skær kyllingen i halvstore tern/stykker.
  • Varm en pande godt op og steg kyllingen i olien. Sørg for den får lidt stegeskorpe på alle siderne.
  • Skru ned på middel varme og tilføj brun farin og soya på panden. Lad kyllingen småsimre videre til den er gennemstegt, mens du tilbereder de stegte ris.
  • Skær forårsløg og snackpeber i små stykker og steg i en pande eller gryde sammen med risene. Tilføj karry og soya. Når risene er varme, slåes æggene ud og steges sammen med risene.
  • Tilføj til sidst ærter.
  • Jeg sætter ind i mellem kyllingestykkerne på et spyd, men de kan sagtens serveres ved siden af risene i stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252