Aftensmad

Tikki Chicken Masala

Herhjemme er vi ret glade for risretter, så vi prøver lidt forskelligt af i tiden. Lige nu eksperimenterer vi lidt med det indiske køkken så vi var nødt til at få prøvet Tikki chicken Masala af og vi er FAN. Der er masser af lækker smag. Perfekt til en halvkølig efterårsaften.

Jeg lavede en lækker spidskålssalat med en lækker mormordressing til. Det passede helt perfekt.

Tikki chicken masala

Recipe by Line
Servingsservings
Prep timeminutes
Cooking timeminutes

Ingredienser:

  • MARINADE:

  • 4 fed hvidløg

  • 2 tsk gurkemeje

  • 1 tsk spidskommen

  • 2 tsk revet ingefær

  • 4 tsk garan masala

  • 4 tsk salt

  • 4 dl youghurt

  • 800 g. kylling

  • saft fra 2 lime

  • SAUCE

  • Lidt olie til stegning

  • 2 små løg

  • 2 fed hvidløg

  • 1 håndfuld hakkede cashewnødder

  • 3 spsk tomatpure

  • 2 tsk gurkemeje

  • 1 dl fløde/100 g. neutral flødeost

  • 3 dl vand

Sådan gør du:

  • Bland marianaden sammen. Skær kyllingen i mundrette stykker og bland det i marinaden. Lad den hvile i køleskabet i mindst 1 time. Gerne længere.
  • Efter en god times tid hældes kylling og marinaden i et ildfast fad. Sæt det i en forvarmet ovn på ca. 250 grader. Lad det stå i ovnen i ca. 15 minutter. I mellemtiden sættes ris over og saucen laves.
  • Skær løg i små stykker og steg det i olien sammen med hvidløg, cashewnødder og gurkemeje. Efter et par minutter hældes tomatpure og vand i. Lad saucen koge op.
  • Når kyllingen har været i ovnen i 15 minutter, blandes det sammen med saucen.
  • Inden servering tilføjes fløde eller flødeost.
  • Server med ris og en lækker salat

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252